Bag om Bloggen

Icelandair

Icelandair Boeing 757 i Københavns Lufthavn

Det er mig, Sif, der skriver her. Jeg er 39 år gammel, Århusianer bosat i Haderslev, ivrig flyspotter, flittig kagebager, glad for at sy og ualmindeligt begejstret for Heavy, Hockey og Historie!

Bloggen her handler mest om sidstnævnte. Ikke så meget det med krige og konger, men hverdagslivet hos rig og fattig, hvad enten det drejer sig om middelalderen eller 1970’erne. Især er jeg begejstret for folkeminder, bondelivet og madhistorie, hvilket denne blog bærer temmelig meget præg af.

Sprog og etymologi er en anden af mine gode, sunde hobbies. Jeg bruger meget tid på at rejse, og når jeg bliver stor, vil jeg være Captain Kathryn Janeway of the Federation Starship Voyager. Eller måske Alanna af Trebond. Det er svært at vælge mellem et stjerneskib og magiske kræfter.

Selvom jeg altid gør mit bedste for at være saglig omkring min research og bruge ordentlige kilder, så er jeg blot en glad amatør. Fejl kan forekomme.