Beijing, dag 1

Beijing, dag 1 var:

0315103

Åh gys for et boardingpass.

– Tåge i Amsterdam, med dertilhørende aflyst fly og ingen mulighed for at nå transferen Beijing. Så i stedet for KL1128 til AMS stod den på AY666 til HEL. Det var spas.

De havde også blåbærjuice, men det var bare i gennemsigtige krus.

De havde også blåbærjuice, men det var bare i gennemsigtige krus.

– Kaffe i Marimekkopapkrus. Finnair kører Marimekko to the max. Jeg ville hellere have haft noget med Mummitroldene.

0310154

Udon nudler, et godt koncept.

– Skønherlig nudelsuppe i Helsinki Airport, hvor (næsten) alle fly går til Asien.

0310155

Selv uden turbulenskvalme havde jeg nok ikke kunne få det ned.

– Virkelig nederen flymad, men havde man forventet andet? Servietten var designet af Marimekko (surprise), men den kunne man jo ikke rigtig spise.

Et godt snakketøj sidder der på sådan et kræ.

Et godt snakketøj sidder der på sådan et kræ.

– en hotelundulat.

0310156

Fisk, der myldrer op til overfladen for at tigge foder – det har jeg alligevel aldrig set før.

– hotelfisk.

1510157

Den fine himmelseng står på Hotel Michael’s House.

– og en awesome og meget gul himmelseng.

03101501

Der var stegte ænder og panerede høns.

– Jetlagspræget gåtur i nabolaget, hvor alle kørte på scooter, og ikke så mange kørte på cykel.

04101502

Snacks, snacks og en pakke spisepinde.

– Supermarkedssightseeing og indkøb af spændende snacks, nogle afhængighedsskabende (boller med fyld af søde, røde mungbønner) og nogle knap så afhængighedsskabende (chips med agurk – stop det før nogen kommer til skade).

– Endnu mere jetlag og kopnudler til aftensmad. Men dem er der ingen billeder af, for de er længst spist.

4 thoughts on “Beijing, dag 1

  1. Spændende, bortset fra flymaden :-p selv siger jeg ofte at jeg er vegetar, da de ikke kan gøre grøntsagerne helt så uspiselige som kød.

    • Det er et godt trick. Jeg var ude i noget med madpakke, når vi skal flyve til Seattle næste år. Madpakke og valium.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.