Bag om Bloggen

Det er lidt svært at finde på noget kløgtigt at skrive her, men et eller anden skal der jo stå – også så man ved hvilket bindegalt menneske, der står bag denne besynderlige blog. Så er man ligesom advaret.

Det er mig, der skriver her. Jeg hedder Sif, er 38 år (og meget voksen) og oprindeligt fra Århus. For nogle år siden flyttede jeg til Kongernes Nordsjælland og tillagde mig en fantastisk dialekt, hvilket jeg jævnligt mobbes med, når jeg er på besøg hjemme i Jylland.

Historie er det bedste jeg ved. Ikke så meget det med krige og konger, men hverdagslivet hos rig og fattig, hvad enten det drejer sig om middelalderen eller 1970’erne. Især er jeg begejstret for folkeminder og madhistorie, hvilket denne blog bærer temmelig meget præg af.

Sprog og etymologi er en anden af mine gode, sunde hobbies, og når jeg bliver stor, vil jeg være Captain Kathryn Janeway of the Federation Starship Voyager.

Selvom jeg altid gør mit bedste for at være saglig og bruge ordentlige kilder, så er jeg blot en glad amatør, og der kan snige sig fejl ind. Så det vil være uklogt at bruge mig som kilde til skoleopgaver – så er det sagt.