Lad Isbjørnene Danse

Grand-Place i Bruxelles

Grand-Place i Bruxelles

Normalt er December den tid på året, hvor jeg går amok i historisk juleblogkalender, men det er en tidskrævende process, og i år har jeg ganske enkelt ikke timer nok i døgnet. Det betyder ikke at bloggen er julefri, for jeg er pt. i Bruxelles, hvor de netop har losset gang i deres Winter Pret. Det inkluderede blandt andet denne isbjørneparade, der pludselig kom dansende ud fra rådhuset til noget forholdsvis creepy tyskeragtigt popmusik.

Graah! siger isbjørnen.

Graah! siger isbjørnen.

Det var både helt fantastisk og forholdsvis uhyggeligt. I næste uge skal jeg til Paris – det bliver spændende om de kan toppe den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.