Beijing, dag 4

Beijing, dag 4 var:

Nudelsuppe med svinekød

Nudelsuppe med svinekød

– Den helt forkerte restaurant med virkelig kedelig mad…

Saltet kylling med hoved på

Saltet kylling med hoved på

… selvom kyllingen med hovedet intakt var ret sej.

Pelset is! Det hvide er tofu, og det smagte overraskende godt til.

Pelset is! Det hvide er tofu, og det smagte overraskende godt til.

– Heldigvis er der noget hernede, der hedder dessertrestauranter. Med en mave fuld af noget der bedst kan beskrives som tyndfræset jordbæris, kunne det kun blive en god dag.

Man kunne også spise søstjernen.

Man kunne også spise søstjernen.

– Et temmelig tilfældigt besøg i Wangfujing Snack Street. Det er levende skorpioner på pindene. De sprællede, og så blev de stegt. Jeg så dog ikke nogen rent faktisk spise dem.

– Shopping i en spisepindebutik. Der var virkelig mange spisepinde. Jeg købte kun ganske få.

Et Tempel dedikeret til DEn Gode Høst

Et Tempel dedikeret til Den Gode Høst

– Et spontant besøg til Tiantan, et stort tempelkompleks fra 1400-tallet.

– En erkendelse af at den slags bygningsværker ikke tænder mig helt så meget som gotiske katedraler. Men de ER flotte. Og gamle.

Det var ikke Jackie Chans far i virkeligheden... han lignede bare!

Det var ikke Jackie Chans far i virkeligheden… han lignede bare!

– Underholdning med sanggruppe og Jackie Chans far var dirigent.

Der blev også spillet virkelig meget kort.

Der blev også spillet virkelig meget kort.

– Spontanballet.

Om nom nom i grøn farce.

Om nom nom i grøn farve.

– Drager, der spiste taget, men ingen gjorde noget ved det.

Der var kø i vaffelboden.

Der var kø i vaffelboden.

– Min første eggwaffle. Det er en slags vaffeldej, bagt i en sjov facon der består af en hel masse små vaffelplaneter. Vældig godt! Og vistnok fra Hong Kong.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *